Post your destkop here..(800x600 Max) - Page 5

Sharky Forums


Page 5 of 64 FirstFirst ... 345671555 ... LastLast
Results 61 to 75 of 958

Thread: Post your destkop here..(800x600 Max)

  1. #61
    Mako Shark fbs1992's Avatar
    Join Date
    Oct 2001
    Location
    West Lafayette, Indiana
    Posts
    4,447
    Originally posted by Ashpool


    Deskmod, Every Day Is A New Day.
    cool, thnx this is soo relaxing
    Samsung 204T
    Athlon64X2 4400+
    2gb corsair xms
    dfi lanparty (1.375v fixed ram issues)
    bfgtech 7800gt
    74gb raptor
    160gb wd
    lianli case
    .....im sold on the whole dual core thing


    DETROIT BASKETBALL!!!!!

    Boilermaker class of 2008

  2. #62
    Mako Shark dudewth's Avatar
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    Ithaca, NY
    Posts
    3,106
    Originally posted by ltkrnboy
    dudewth...how were you able to your system information on your desktop...is it a program?
    www.samurize.com
    Last edited by dudewth; 03-18-2003 at 05:40 PM.

  3. #63
    Hammerhead Shark zackbass's Avatar
    Join Date
    Aug 2001
    Location
    MIT, Cambridge MA
    Posts
    1,692
    Nice job with the blur tool there Icefox
    P4 2.4C @ 3.44Ghz , 285 FSB -- Asus P4C800-E -- 512 Mb Corsair PC4000 -- Radeon 9800np 445.5/398.3 Vmodded-- 2xRaptors in RAID 0 -- Watercooled CPU, GPU and Northbridge -- Handcrafted Case

    ... And Folding Like No Tomorrow

  4. #64
    By the Power of Greyskull Colossus's Avatar
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Boston, MA
    Posts
    21,141
    It doesnt make sense to me. If you want to capture your desktop, then close all your freaking programs that you dont want someone else to see. Its not that hard.

    You could of closed the IE browser and minimize that Yahoo screen.

    Intel I7 960|Asus Rampage III Extreme|ATI 5970|12GB G.Skill|(2) Corsair P128 120GB SSD - RAID0|Water|(4) WD 1TB Caviar Black (RAID 5)|Corsair HX1000|Corsair 800D|(2) BenQ FP241WZ 24" LCD

    Home of 35TB of storage in RAID5

  5. #65
    8 Wheels Move The Soul Ashpool's Avatar
    Join Date
    May 2001
    Location
    Brooklyn, NY
    Posts
    13,174
    Originally posted by Colossus
    It doesnt make sense to me. If you want to capture your desktop, then close all your freaking programs that you dont want someone else to see. Its not that hard.

    You could of closed the IE browser and minimize that Yahoo screen.
    He's compensating for something.
    #1) Big Box
    Core 2 Quad Q9550 - Asus P5Q3 - 8GB DDR3 1333 - GeForce 550Ti - Win 7 Pro
    #2) IBM Thinkpad R51
    Pentium M 1.6GHz - 1GB PC2700 - 80GB - Win 7 Pro

    #3) Macbook Pro
    2.4GHz Core i5 - 4GB - OS X Lion

    #4) Rollerskates
    Bont Quad Racer Carbon - Sure-Grip Avengers - Qube 8-Balls

    Now Playing: Forza 4, Wipeout HD, Dead Space 2 (again!)

  6. #66
    Hammerhead Shark Icefox -231-'s Avatar
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    Oak Ridge, North Carolina :o
    Posts
    1,097
    Originally posted by zackbass
    Nice job with the blur tool there Icefox

    I redid some stuff- minor-

    resized from 1600x1200
    Last edited by Icefox -231-; 03-20-2003 at 11:34 PM.

    Lieutenant Icefox of the Coolers Guild!

    My specs? Current rig : NOT FRIED!

    Athlon 1.2 at 1.66! OLD Athlon
    Main Frame
    AMD 1600+ At 1.9 ghz [180 FSB]
    MSI Purple Ray edition 4400 [330/670]
    256 mb Samsung CTL PC 2700
    Lian Li PC-71
    Epox 8k5a2+
    12987 3dmark
    I finally updated my profile!

  7. #67
    Mako Shark dudewth's Avatar
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    Ithaca, NY
    Posts
    3,106
    Originally posted by Icefox -231-



    I redid some stuff- minor-
    resized from 1600x1200
    He's talking about the blurred AIM window and the one IE taskbar thing. It was mostly a joke.

  8. #68
    Hammerhead Shark bahocale's Avatar
    Join Date
    Aug 2002
    Posts
    1,202
    I sound like such a newb, but how do you get an image of your desktop.
    Lian Li PC-65|Vantec Nexus|Ultra Xconnect Power Supply
    Epox 8RDA+|XP 2500|SLK-900U|92mm Stealth|512mb Corsair XMS PC3200C2|ATI Radeon 9600PRO
    Samsung 16X DVD|Lite-on 52*24*52 CD-RW|NEC ND-2500A|Seagate Barracuda ATA IV 60gb
    Klipsch ProMedia 5.1|Audigy 2|Sennheiser HD 497
    NEC 19" FE991SB-BK

    Alienware Sentia (lappy)

    IntelŪ PentiumŪ M 725 1.6GHz 2MB L2 Cache 400MHZ FSB | IntelŪ 855GME+ICH4M | IntelŪ PRO/Wireless 2200 Network Connection | 512MB DDR PC-2700 | Hitachi 40GB 7200 RPM ATA100 with 8MB Cache | 12.1" Wide-XGA 1280x800 LCD | IntelŪ Extreme Graphics 2 |Sound Blaster Pro Compatible 5.1 Digital Audio | 6X Dual Layer DVD+/-RW / 24X CD-RW

  9. #69
    Catfish amcdonald's Avatar
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Jacksonville, Florida
    Posts
    177
    press alt+printscreen and paste it into a file

  10. #70
    Mako Shark dudewth's Avatar
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    Ithaca, NY
    Posts
    3,106
    Originally posted by amcdonald
    press alt+printscreen and paste it into a file
    or just print screen.

  11. #71
    Hammerhead Shark bahocale's Avatar
    Join Date
    Aug 2002
    Posts
    1,202
    neither of the ways worked. Does it matter if i don't have a printer.
    Lian Li PC-65|Vantec Nexus|Ultra Xconnect Power Supply
    Epox 8RDA+|XP 2500|SLK-900U|92mm Stealth|512mb Corsair XMS PC3200C2|ATI Radeon 9600PRO
    Samsung 16X DVD|Lite-on 52*24*52 CD-RW|NEC ND-2500A|Seagate Barracuda ATA IV 60gb
    Klipsch ProMedia 5.1|Audigy 2|Sennheiser HD 497
    NEC 19" FE991SB-BK

    Alienware Sentia (lappy)

    IntelŪ PentiumŪ M 725 1.6GHz 2MB L2 Cache 400MHZ FSB | IntelŪ 855GME+ICH4M | IntelŪ PRO/Wireless 2200 Network Connection | 512MB DDR PC-2700 | Hitachi 40GB 7200 RPM ATA100 with 8MB Cache | 12.1" Wide-XGA 1280x800 LCD | IntelŪ Extreme Graphics 2 |Sound Blaster Pro Compatible 5.1 Digital Audio | 6X Dual Layer DVD+/-RW / 24X CD-RW

  12. #72
    Mako Shark dudewth's Avatar
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    Ithaca, NY
    Posts
    3,106
    Originally posted by bahocale
    neither of the ways worked. Does it matter if i don't have a printer.
    it'll work for sure. hit thr print screen button. Then open MS paint and then paste it. Then save the picture as a JPEG.

  13. #73
    By the Power of Greyskull Colossus's Avatar
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Boston, MA
    Posts
    21,141
    It doesnt matter if you dont have a printer. Try this.

    Click on your desktop image once. Now hold down the ALT key and press Prt Scr.

    Now go into Paintbrush and press Ctrl-V

    That should cut and paste the image in and just save it as a jpg instead of bmp

    Intel I7 960|Asus Rampage III Extreme|ATI 5970|12GB G.Skill|(2) Corsair P128 120GB SSD - RAID0|Water|(4) WD 1TB Caviar Black (RAID 5)|Corsair HX1000|Corsair 800D|(2) BenQ FP241WZ 24" LCD

    Home of 35TB of storage in RAID5

  14. #74
    Hammerhead Shark bahocale's Avatar
    Join Date
    Aug 2002
    Posts
    1,202
    Thanks colossus.

    Now how do you post it. I try copy and pasting it, but when i go to paste it in my reply, it won't allow it.

    Do i need a website or something.
    Lian Li PC-65|Vantec Nexus|Ultra Xconnect Power Supply
    Epox 8RDA+|XP 2500|SLK-900U|92mm Stealth|512mb Corsair XMS PC3200C2|ATI Radeon 9600PRO
    Samsung 16X DVD|Lite-on 52*24*52 CD-RW|NEC ND-2500A|Seagate Barracuda ATA IV 60gb
    Klipsch ProMedia 5.1|Audigy 2|Sennheiser HD 497
    NEC 19" FE991SB-BK

    Alienware Sentia (lappy)

    IntelŪ PentiumŪ M 725 1.6GHz 2MB L2 Cache 400MHZ FSB | IntelŪ 855GME+ICH4M | IntelŪ PRO/Wireless 2200 Network Connection | 512MB DDR PC-2700 | Hitachi 40GB 7200 RPM ATA100 with 8MB Cache | 12.1" Wide-XGA 1280x800 LCD | IntelŪ Extreme Graphics 2 |Sound Blaster Pro Compatible 5.1 Digital Audio | 6X Dual Layer DVD+/-RW / 24X CD-RW

  15. #75
    By the Power of Greyskull Colossus's Avatar
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Boston, MA
    Posts
    21,141
    You need to host the image on a website. You can email it to me and I will post it here for you if you want.

    email it to colossus@ix.netcom.com

    Intel I7 960|Asus Rampage III Extreme|ATI 5970|12GB G.Skill|(2) Corsair P128 120GB SSD - RAID0|Water|(4) WD 1TB Caviar Black (RAID 5)|Corsair HX1000|Corsair 800D|(2) BenQ FP241WZ 24" LCD

    Home of 35TB of storage in RAID5

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •